Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Pluhur Oseogen 375 g Drasanvi

3,700.00 L
Next

Propolkid Shurup për Fëmijë 150 ml Drasanvi

1,660.00 L
Next Product Image

L-karnitinë 2000 mg 20×15 ml shishka Drasanvi

3,400.00 L

Description

Kontribuon në metabolizmin makronutrient. L-Karnitina e Drasanvi përmban 2000 mg L-Karnitinë për shishkë, si dhe koenzima Q10 dhe garcinia cambogia. L-Karnitina e Drasanvi është paketuar në mënyrë të përshtatshme duke ju lejuar ta përdorni atë kurdo dhe kudo që keni nevojë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “L-karnitinë 2000 mg 20×15 ml shishka Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.