Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Roll-on CBD Red (relaksohu dhe pusho)5 ml

1,400.00 L
Next

Melatonina Bicapa 30 kapsula

1,500.00 L
Next Product Image

Melatoninliquid per femije (50 ml /1mg)

1,300.00 L

Description

Melatonina ndihmon në reduktimin e kohës që duhet për të fjetur
* Melatonin nga Drasanvi, me 1 mg melatonin të pastër për dozë ditore, është një suplement ushqimor, përbërësi i vetëm aktiv i të cilit është melatonina.
 Kjo substancë është një hormon që sekretohet natyrshëm nga hipofiza dhe rregullohet nga prania e dritës. 
Ky hormon lidhet me kontrollin e orës biologjike, gjumë-zgjimi.
 Melatonina është përdorur tradicionalisht për të ndihmuar në gjumevenje.
Merrni 0,8 ml në ditë (10 pika) një orë para se të shkoni në shtrat.
 Mund të merret direkt ose i holluar në ujë, lëngje ose cajra.

*nuk krijon varesi
 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Melatoninliquid per femije (50 ml /1mg)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.