Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Matcha Bio( 70 g )

2,050.00 L
Next

Red Life (500 ml)

3,200.00 L
Next Product Image

Moringa Bio (125 g)

1,350.00 L

Description

Moringa është një bimë, përdorimi i së cilës daton disa shekuj. Sidoqoftë, ajo ka ndikuar shumë në kulturën tonë disa dekada më parë.

Arsyeja?

FAO (Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë e Kombeve të Bashkuara) ndan burime për të rritur kultivimin e saj, për shkak të përdorimit të saj industrial dhe ushqyes. Ne kemi zgjedhur gjethet Moringa, profili ushqyes i të cilit është shumë interesant. Pluhuri përftohet nga proceset ekologjike dhe pa aplikuar nxehtësi në asnjë fazë për të ruajtur, pra, të gjitha vlerat e saj.

Moringa permban 30% proteina

Ndihmon ne uljen e sheqerit ne gjak

Burim vitaminash dhe mineralesh

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Moringa Bio (125 g)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.