Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Nutribén® A.R(Anti-Refluks)

3,650.00 L
Next

Nutribén® Natal Pro Alfa(0-6 Muaj)

1,550.00 L
Next Product Image

Nutribén® 3

2,600.00 L

Description

Formula e Nutriben 3, eshte krijuar për ti siguruar fëmijës tuaj një dietë të duhur nga muaji 12-te.
Ka një sasi më të ulët të yndyrës, duke qenë e pasur me acide yndyrore esenciale (linoleike dhe α
linolenic), në krahasim me qumështin e lopës që përmban acide yndyrore të ngopura.

Additional information

Paketimi

800gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén® 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.