Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

8 Cereales mjalte dhe Biskota (300 gr)

580.00 L
Next

Mualebi fillimi me fruta (300gr)

580.00 L
Next Product Image

Nutribén® Crema de arroz (krem orizi) 300 gr

580.00 L

Description

Nutribén® mualebi  krem orizi eshte  pjesë e një diete të larmishme për të ushqyer fëmijën tuaj nga 4 muaj.

PA GLUTEN

PA VAJ PALME

PA SHEQER TE SHTUAR

 

E pasur me 11 Vitamina, Kalcium dhe fosfor

Nutribén® ka realizuar një proces të prodhimit natyror pa procese kimike, gjë që krijon një përparim të rëndësishëm teknologjik, bëhet fjalë për ruajtjen e aromës origjinale të drithërave me anë të hidrolizës termike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén® Crema de arroz (krem orizi) 300 gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.