Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Cuco Wonder (0-6 muaj)

900.00 L
Next

Nutribén Innova® Zero% 5 Cereales 500g (6M+)

950.00 L
Next Product Image

Nutribén® eco Multicereales 300g (6M+)

680.00 L

Description

Multicereales përmban 5 drithëra organike që përbëjnë 100% të recetës: grurë, oriz, elbi, tërshërë dhe thekër.
Një mënyrë e shkëlqyer për t'i dhënë fëmijës suaj drithëra organike, të shëndetshme pa sheqerna të shtuar.

Ai përmban drithëra të plota si burim fibrash dhe është i pasuruar me vitaminë B1, e cila ndihmon në mirëmbajtjen normale të zhvillimit 
dhe funksionit neuronal.

sasia: 300gr


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén® eco Multicereales 300g (6M+)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.