Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Nutribén® Soja 400gr

2,100.00 L
Next

Nutribén Innova®1

3,250.00 L
Next Product Image

Nutribén Innova® 2 (nga muaji I 6-te)

3,200.00 L

Description

Qumështi i vetëm për fëmijë në treg me Bifidobacterium animalis (BPL1) * pa vaj palme
Modulon përbërjen e trupit drejt një përmbajtje më të ulët të yndyrës dhe zvogëlon sasinë e yndyrave
me 12%, duke zvogëluar kështu rrezikun e mbipeshes në moshën madhore.

Nutribén Innova®2 është formuluar me një sasi të ulët proteine ​​dhe me cilësi më të lartë. Ajo siguron
proteina me vlerë të lartë biologjike, pasi është e pasuruar me alfalaktoalbumin, proteina me shumicë
në qumështin e gjirit.

Permban OLM (oligosakaride nga qumeshti gjirit)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén Innova® 2 (nga muaji I 6-te)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.