Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Set me dy kolonja dhe macokun sushi

3,500.00 L
Next

Krem ristrukturimi -suavinex

2,600.00 L
Next Product Image

Oseogjenit 72 Kapsula Drasanvi

4,270.00 L

Description

Kontribuon në funksionimin normal të kockave në kushte normale. Eshtrat Oseogen® janë një shtesë ushqimore unike që përmban në përbërjen e tij lëndë ushqyese si ipriflavoni dhe lizina, të cilat janë të përforcuara me 3 vitamina dhe 3 minerale

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oseogjenit 72 Kapsula Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.