Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Set “Night and Day ” cuco+vaj bebi dhe arush

3,600.00 L
Next

Ngjitese per tu mbrojtur nga mushkonjat (36 cope)

550.00 L
Next Product Image

Pomad mbrojtese dhe riparuese 75 ml

1,500.00 L

Description

Suavinex edhe një herë çon zgjidhjen për një nga problemet më urgjente të foshnjave: skuqjen e zones se pelenave. Për ta ndalur përfundimisht, ajo nxjerr në treg një produkt ekskluziv: Pomadën e Riparimit Mbrojtës, bazuar në patentën që bashkon dy përbërës aktivë me veprim antienzimatik dhe riparues.

Kjo risi kombinon dy përbërës aktivë: IEP (Protease Enzyme Inhibitor: një ekstrakt natyral i Solanum tuberosum, që rrjedh nga patatet) dhe Panthenol, provitamin B5. E para neutralizon enzimat përgjegjëse për acarimin, ndërsa Panthenoli forcon epidermën, duke bashkëpunuar në procesin natyral të rigjenerimit të lëkurës. Kombinimi i të dyjave në këtë shoqatë të patentuar patjetër do të ofrojë zgjidhjen e vërtetë për skuqjen e pelenave.

Me aromë të lehtë, Pomada Riparuese Mbrojtëse ka avantazhe të shumta në aplikimin e saj, si fakti që nuk është okluziv (e lejon lëkurën të marrë frymë), hiqet lehtësisht (veçanërisht kur zona është e dhimbshme), nuk njollos. dhe gjithashtu Mund të përdoret nga të rriturit me probleme të lidhura me këtë lloj gjendjeje apo edhe nga fëmijët në trupa me shumë palosje në lëkurën e tyre, jo vetëm në zonën e pelenës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pomad mbrojtese dhe riparuese 75 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.