Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Ngrohesi I biberonit nga Suavinex

10,800.00 L
Next

Pompe e thjeshte gjiri

1,000.00 L
Next Product Image

Pompa elektrike Suavinex

15,750.00 L

Description

Pompa e gjirit suavinex  ju lejon ju mama te dashura ta zgjidhni vete shpejtesine dhe intesitetin e nxjerrjes se qumeshtit, duke i lejuar te kene kontroll maximal te nxjerrjes se qumeshtit.

Nje inovacion i nevojes sidomos ne fillim te gjidhenjes. Me ane te fazes se stimulimit dhe me pas nje faze nxjerrjeje , pompa elektrike suavinex mbron gjithashtu thithat e gjoksit duke i dhen shume komfort grave gjate perdorimit

Dy fazat qe perfshin pompa e gjirit elektrike
• 1- Stimulimi: masazhon butesisht gjirin

  • 2- Nxjerrja e qumeshtetit : fillon pompimi,duke imituar teresisht thithjes qe ben bebi ne gjirin e nenes

Brenda ne paketimin e pompes se gjirit perfshihen:

Pompa e gjirit elektrike

3 qese per ruajtjen e qumeshtit

Nje gote per ruajtjen e qumeshtit

Qesja adaptuese per binberoni antikolik zero zero

Canta mbajtese

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pompa elektrike Suavinex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.