Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Karrige Dueto nga Trama 2n1

19,600.00 L
Next

Radios I-Size (sexholino makine mosha 0+ deri 12 vjec )

37,500.00 L
Next Product Image

Radios I-Size (sexholino makine mosha 0+ deri 12 vjec )

37,500.00 L

Description

Sedilja e makinës Carbebé's Radios është e rrotullueshme 360° dhe shumë e gjithanshme, 
pasi lejon akses të lehtë për vendosjen dhe heqjen e foshnjës shume thjesht. 
Është projektuar për përdorim nga 40 cm deri në 150 cm (i-Size). 
Sedilja e makinës Radios mund të mbështetet në 5 pozicione për ta mbajtur fëmijën të rehatshëm dhe mbështetësi i kokës me mbrojtje shtesë anësore 
ofron rehati dhe rregullim.
Praktike:Sistemi i rrotullimit aktivizohet thjesht duke shtypur një buton.
E rregullueshme:Mbështetësja e kokës e rregullueshme në lartësi. Këmba mbështetëse mund të paloset për ruajtje të lehtë,
 është e rregullueshme në lartësi dhe përmban sinjalistikë sigurie në bazën e saj.
Sedilja mund të përdoret me fytyrë përpara, pasi fëmija juaj të ketë një peshë midis 76 dhe 150 cm (rreth 9-36 kg).
Megjithëse Bébécar rekomandon shtyrjen e përdorimit të këtij pozicioni të dytë deri në 105 cm (afërsisht 18 kg) nëse është e mundur.
Me radio foshnja juaj mund të udhëtojë në pozicionin e kthyer nga pas deri në 105 cm (rreth 18 kg).
Sedilja mund të mbështetet në pesë pozicione.
Isofix: Pikat e ankorimit teleskopik Isofix mund të rregullohen duke shtypur butonat anësore.

 
 
 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Radios I-Size (sexholino makine mosha 0+ deri 12 vjec )”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.