Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

High UP- lartesues karroce

3,500.00 L
Next

Karroce TEKE- spot compact

68,000.00 L
Next Product Image

Sedilje makine -Easy maxi

35,500.00 L

Description

Easymaxi XL-i është një ndenjëse e përputhshme me i-Size. Ai përmban një ndenjëse më të thellë dhe hapësirë shtesë për kokën, plus një dritare ajrimi me rrjetë në kapuç. Easymaxi XL-i ofron rehati dhe siguri supreme për fëmijën tuaj.

Sediljet e makinës Easymaxi të gjitha funksionojnë me:
• Aspiratorë të rregullueshëm dhe të shkëputshëm të bërë në pëlhurë UPF50+ për të ofruar mbrojtje të shkëlqyer nga dielli.
• Mbrojtje nga përplasja anësore në zonat e krahut të kokës dhe të ijeve për rezistencë të përmirësuar dhe siguri maksimale në rast goditjeje anësore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sedilje makine -Easy maxi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.