Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Flavogen Biphase 60 kapsula Drasanvi

3,800.00 L
Next

Vaj esencial me TeaTree oil 18 ml Drasanvi

1,750.00 L
Next Product Image

Shampo Biotin dhe Aloe Vera 1000 ml Drasanvi

1,550.00 L

Description

Kjo shampo eshte e pasar me biotin dhe aloe vera
Shampo ka veti : *ushqyese
Ushqen: siguron substancat për të cilat flokët tuaj kanë nevojë për tu forcuar dhe rritur shëndetshëm.
Mbron: falë proteinave dhe aminoacideve që mbrojnë flokët kundër faktoreve të jashtme.
Shkelqim: fuqia e Aloe Vera depërton në brendësi të kokës për të siguruar shkëlqim të pakrahasueshëm.

  • Sasia: 1000 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampo Biotin dhe Aloe Vera 1000 ml Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.