Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Alga Spirulina (10grx 20 bustina)

3,400.00 L
Next

Kakao Bio (175 g )

600.00 L
Next Product Image

Sheqer Xylitol (10 gr x 30 bustina)

2,450.00 L

Description

Sheqeri i thuprës, i njohur gjithashtu si xylitol, është një zëvendësues i shijshëm i sheqerit.

Eshtë me burim nga lëvorja e thuprës, por mund të nxirret edhe nga bimë të tjera.

Ka një shije freskuese shumë të ngjashme me saharozën. Dallimi midis kësaj dhe sheqerit është se ka 40% më pak kalori dhe një indeks glicemik rreth 7 (krahasuar me 64 për sheqerin). Përveç shijes së tij të këndshme dhe indeksit të ulët të glicemisë, ndihmon gjithashtu në mirëmbajtjen e dhëmbëve të shëndetshëm dhe kontribuon në mineralizimin e tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sheqer Xylitol (10 gr x 30 bustina)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.