Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

BCAAs 300G

5,200.00 L
Next

Maca Bio (225 g )

1,200.00 L
Next Product Image

Sheqeri i Kokosit Bio (300 g )

970.00 L

Description

Sheqeri i arrës së arrës së kokosit përfitohet nga nektari i luleve që rriten në pemët e arrës së kokosit. Kjo substancë është përdorur zakonisht në vendet aziatike që nga kohërat e lashta. Vitet e fundit përdorimi i sheqerit të arrës së kokosit është bërë gjithnjë e më popullore, për shkak të indeksit të tij të ulët glicemik që nuk ndryshon në nivelin e tepërt të sheqerit në gjak dhe shijen e tij të shijshme të karamelës.

Sheqeri i arrës së kokosit është një sheqer organik: prodhohet dhe përpunohet në mënyrë të qëndrueshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sheqeri i Kokosit Bio (300 g )”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.