Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Travel bag – set esencial udhetimi

3,000.00 L
Next

Triptofan 60 kapsula

1,700.00 L
Next Product Image

Sierra Cazorla (uje per femije) 0.33 l

150.00 L

Description

SIERRA CAZORLA
UJI MINERAL NATYRAL I EKUILIBRUAR NGA NATYRA
Uji mineral natyral Sierra Cazorla buron dhe amballazhohet ne 1400 m lartesi në parkun natyral më të madh të mbrojtur nga UNESCO të Europës!
Përbërja dhe karakteristikat e tij unike e bejnë Sierra Cazorlen një ujë natyral mineral unik dhe që i përputhet më shumë profilit kimik ideal sipas rekomandimeve te OBSH.

UJI IDEAL PËR PREGATITJEN E USHQIMEVE PËR FOSHNJA
Përmbajtja e ulët e sodiumit në ujë merr rëndesi të veçantë tek foshnjat pasi formulat foshnjore përmbajnë sodium e po ashtu edhe qumështi i gjirit. Uji Sierra Cazorla përmban vetëm 0,1 mg sodium për 100 ml, duke i shtuar shumë pak sasisë totale ditore që foshnjat marrin nga burimet e mësipërme. Probabilisht mund të jetë uji mineral natyral me sasi me të ulët sodiumi në Europë. Gjithashtu falë përmbajtjes së tij në kalçium favorizon rritjen dhe zhvillimin e foshnjave dhe fëmijëve të vegjël.

I PASUR NË MAGNEZ: 38 mg/l
Magnezi në vetvete është një inhibitor i fuqishëm i litiazës kalçike dhe tek foshnjat ndikon në fiksimin e kalçiumit në kocka dhe forcimin e sistemit muskulo-skeletik.
I PASUR NË KALÇIUM: 68 mg/l
Përveç efektit të tij të njohur në forcimin e kockave dhe dhëmbëve, sipas studimeve të viteve të fundit, përmbajtja e lartë e kacliumit në ujin e pijshëm ndihmojnë në inhibimin e formimit te litiazës renale.

I PASUR NË BIKARBONATE: 398 mg/l
Bikarbonatet favorizojnë tretjen, ndikojnë në eliminimin e mbetjeve të gjeneruara nga metabolizmi dhe ndihmojnë në inhibimin e formimit të gurëve në veshka.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sierra Cazorla (uje per femije) 0.33 l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.