Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Melatonina Bicapa 30 kapsula

1,500.00 L
Next

Fitocist liquid (phytocyst) 250 ml

2,250.00 L
Next Product Image

Tableta fitociste (30 tableta) Phytocyst

1,990.00 L

Description

Phytocist është një suplement ushqimor që bazohet në përdorimin e ekstraktit të thatë të boronicës amerikane,
 Vaccimium macrocarpom, i njohur ndryshe edhe si Boronica.
Interesi për Boronicën, në përgjithësi, qëndron në vlerat e saj të mëdha ushqyese: fibra, vitamina dhe minerale.
 Por ato janë proantocianidina (PACs-A), parimi aktiv më i rëndësishëm i pranishëm në boronicat e kuqe amerikane,
 kjo është arsyeja pse ekstrakti i përdorur në Phytocyst® është titruar në 40% në substancën në fjalë.
 Në këtë mënyrë ne sigurojmë një kontribut të madh. 
Krahas këtij ekstrakti cilësor premium, janë shtuar fruktooligosakaride, fermente laktike dhe Vitamina C,
 e cila kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.

menyra e perdorimit:
Në fillim merren 2 tableta në ditë, çdo 12 orë dhe për 7 ditë. 
Rekomandohet të merret 1 tabletë në mes të mëngjesit dhe një tjetër një orë para gjumit.
Pas 7 ditëve rekomandohet të merret 1 tabletë në ditë, para gjumit, për gjashtë muaj.
 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tableta fitociste (30 tableta) Phytocyst”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.