Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Nutribén® Potitos® Perime dhe peshk gjuhez

340.00 L
Next

Alerphyt 36 kapsula Drasanvi

2,350.00 L
Next Product Image

Vaji i bajames së ëmbël Drasanvi 250 ml

1,000.00 L

Description

Vaji i bajames së ëmbël është një vaj me një sasi
të lartë të acideve yndyrore të pangopura. Prandaj
është një produkt shumë ushqyes dhe një
hidratues efektiv.
Për shkak të vetive të saj zbutëse, ky vaj është i
përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, madje
edhe për lëkurat më të ndjeshme siç janë
foshnjat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaji i bajames së ëmbël Drasanvi 250 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.