Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Xhel higjenizues për duar 500 ml Drasanvi

1,300.00 L
Next

Collmar Cream Gel 75 ml Drasanvi

1,100.00 L
Next Product Image

Xhel dezifektues hidroalkoolik i duarve 5 liter Drasanvi

9,400.00 L

Description

Xhel pastrues hidroalkoolik i duarve pa shpëlarje i krijuar për pastrimin dhe dezifektimin  e duarve. Falë kombinimit të përbërësve pastrues, ndihmon në mbajtjen e duarve më të pastra dhe të sigurta.

Formuluar me aloe vera dhe glicerinë që ndihmon në kujdesin dhe mbajtjen e duarve në gjendje të përsosur.

70% alkool

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xhel dezifektues hidroalkoolik i duarve 5 liter Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.