Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Gote praktikuese +6 muaj

1,200.00 L
Next

Xhel dezifektues hidroalkoolik i duarve 5 liter Drasanvi

9,400.00 L
Next Product Image

Xhel higjenizues për duar 500 ml Drasanvi

1,300.00 L

Description

(70% vol alkool)

Xhel pastrues hidroalkoolik i duarve pa shpëlarje i projektuar për pastrimin dhe dezifektimin e duarve. Falë kombinimit të përbërësve pastrues, ndihmon në mbajtjene duarve më të pastra dhe të sigurta.

Formuluar me Aloe Vera dhe glicerinë që ndihmon në kujdesin dhe mbajtjen e duarve në gjendje perfekte. Siguron një ndjesi të këndshme të freskisë dhe absorbohet shpejt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xhel higjenizues për duar 500 ml Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.