Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Sedilje makine Twiddle I-Size

55,500.00 L
Next

Sedilje makine Twiddle I-Size

55,500.00 L
Next Product Image

Sedilje makine Twiddle I-Size

55,500.00 L

Description

Sedilja e makinës Twiddle është e kthyeshme 360° dhe shumë e gjithanshme pasi lejon aksesin dhe pozicionimin e lehtë të fëmijës.

Projektuar për përdorim nga lindja deri në afërsisht 4 vjec (40cm – 105cm i gjatë, ose rreth 18 kg).

Sedilja e makinës Twiddle ka disa pozicione mbështetëse për ta mbajtur fëmijën tuaj rehat dhe mbështetësja e kokës ofron mbrojtje të shkëlqyer anësore në rast goditjeje.

Me ndenjësen Twiddle, fëmija juaj mund të udhëtojë nga pas deri në 105 cm lartësi.

Nëse dëshironi, sedilja mund të përdoret me fytyrë përpara që kur fëmija juaj është 76 cm i gjatë deri në 105 cm.

Edhe pse Bébécar rekomandon shtyrjen e përdorimit të këtij pozicioni të dytë sa më gjatë që të jetë e mundur.

*Asnjëherë mos vozitni me sediljen e kthyer anash.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sedilje makine Twiddle I-Size”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.