Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Nutribén® Hidrolizada 2

2,750.00 L
Next

Nutribén® Bajo Peso

2,150.00 L
Next Product Image

Nutribén® Drithëra pa gluten me qumësht të adaptuar

680.00 L

Description

Drithërat Nutribén® pa gluten me qumësht të adaptuar janë pjesë e një diete të larmishme për të
ushqyer fëmijën tuaj nga 4 muaj.
Duke përfshirë qumështin e adaptuar, ai pergatitet duke shtuar vetëm ujë.
E pasur me 13 Vitamina, Hekur dhe Kalcium.
Nutribén® ka realizuar një proces të prodhimit natyror pa procese kimike, gjë që krijon një përparim të
rëndësishëm teknologjik, bëhet fjalë për ruajtjen e aromës origjinale të drithërave me anë të hidrolizës
termike.

Additional information

Paketimi

300gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén® Drithëra pa gluten me qumësht të adaptuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.