Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Nutribén® eco Multicereales 300g (6M+)

680.00 L
Next

Nutriben drithera +12m (375 gr)

650.00 L
Next Product Image

Nutribén Innova® Zero% 5 Cereales 500g (6M+)

950.00 L

Description

5 Drithëra pa sheqer të shtuar apo të prodhuar, ideale për një dietë plotësuese të shëndetshme dhe të ekuilibruar për fëmijën tuaj nga 6 muajsh.
Përmban drithëra të plota.

5 drithërat e saj me bazë grurin, orizin, elbin, tërshërën dhe misrin janë 99.2%. Përveç kësaj, ai përmban vitamina, minerale dhe postbiotik BPL1®HT*.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén Innova® Zero% 5 Cereales 500g (6M+)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.