Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Korse shtatzanie Primspine Mammy

4,800.00 L
Next

Conceptio Allaitement (gjidhenja) – 60 kapsula

2,000.00 L
Next Product Image

Probiotik granions -Probiovit flore (10 kapsula)

1,200.00 L

Description

 Probio'vit Flora, një formulë unike me 14 miliardë CFU (* fermente laktike dhe maja për kapsulë prodhuese)

Granions Probio'vit Flora ofron një lidhje sinergjike të shtameve të ndryshme:

Lactobacillus helveticus Rosell®-52
Lactobacillus rhamnosus Rosell®-11
Bifidobacterium longum Rosell®-175
Saccharomyces cerevisiae boulardii CNCM l-1079
Specifikimi i Granions Probio'vit Flora: me kalimin e kohës, fermentet laktike i nënshtrohen degradimit natyror, 
por falë një pakete flluskash me shpëlarje nitrogjeni që mbron kapsulat nga kontakti me ajrin,
 Granions Probio'vit Flore garanton stabilitet maksimal të prodhuar për një përmbajtje minimale,
 i fermenteve laktike dhe majave prej 5 miliardë CFU * për kapsulë në 24 muaj në 25 ° C.

Përveç kësaj, procesi i prodhimit lejon lirimin e shtameve Granions Probio'vit Flora në duodenum për biodisponueshmëri optimale të produktit.

* UFC = Njësi që formojnë koloniSuplement dietik.Kuti me 10 kapsula.

Program 10 ditor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Probiotik granions -Probiovit flore (10 kapsula)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.